چاپ مقاله کنفرانسی بین المللی از پایان نامه کارشناسی گروه مهندسی مکانیک (طراحی ساختمان های صفر انرژی)

گروه مهندسی مکانیک

چاپ مقاله کنفرانسی بین المللی از پایان نامه کارشناسی توسط دانشجو و استاد راهنمای گروه مهندسی مکانیک

نتایج تحقیقاتی پایان نامه دانشجوی گروه مهندسی مکانیک آقای سید محمد اردهالی زاده با شماره دانشجویی 941273004 در کنفرانس بین المللی در کشور کره جنوبی با عنوان هفتمین کنفرانس بین المللی:

7th International Conference on Harmony Search, Soft Computing and Applications

مورد پذیرش قرار گرفت.

این پایان نامه کارشناسی که در قالب مقاله کنفرانسی به چاپ نهایی رسیده است، توسط استاد راهنما جناب آقای دکتر سعداله با عنوان:

Net-Zero Energy Building Using Metaheuristics in Melbourne City

انجام پذیرفته است. در این مقاله کنفرانسی، طراحی یک ساختمان با انرژی صفر بر روی یک ساختمان موجود در حومه شهر ملبورن پیشنهاد شده است. بر اساس توان مصرفی، یک سیستم پنل خورشیدی با در نظر گرفتن حداقل اندازه برای تعیین تعداد بهینه پنل های خورشیدی مورد نیاز برای ساختمان در نظر گرفته شده است. همچنین به منظور هدف بهینه‌سازی، از روش‌های مختلف بهینه‌سازی فراابتکاری برای به حداکثر رساندن تابش بر روی پانل‌های خورشیدی با بهینه‌سازی زاویه شیب ماژول‌های خورشیدی برای کاهش تعداد پنل‌های خورشیدی مورد نیاز استفاده شده است.

با آرزوی موفقیت های بیشتر و فعالیت های تحقیقاتی برای این دانشجوی عزیز و استاد راهنمای گرانقدرشان.

لینک دسترسی به مقاله کنفرانسی